Albums

Και φωτογραφίες

Παιχνίδια στο κουκλόσπιτο!

Παιχνίδια στο κουκλόσπιτο!

Πληροφορίες:

  • 15-12-2019
  • Καμίνι Γαλατσίου

Λεπτομέριες

Παραμονές Χριστουγέννων.
Κάποιοι άνθρωποι όμως βρίσκονται αντιμέτωποι με διλήμματα.
Θα πουν την αλήθεια;
Θα τολμήσουν την αλλαγή;
Συγκρούσεις, αποφάσεις, συνειδητοποιήσεις… Οι ήρωές μας, τόσο ανθρώπινοι, μοιάζουν πιασμένοι σε παγίδα.
Σαν παιδικά παιχνίδια σε κουκλόσπιτο...
Κάτω από την γυαλιστερή τους επιφάνεια καίγονται από τους φόβους και τα πάθη τους.

Η θεατρική Ομάδα του Χορευτικού και Πολιτιστικού Εργαστηρίου «Χοροπατήματα» παρουσίασε την παράσταση «Παιχνίδια στο Κουκλόσπιτο», μια συρραφή κειμένων των Τενεσί Ουίλλιαμς, Χένρικ Ίψεν, Χόλγουορθ Χαλ και Ρόμπερτ Μίντλμας, σε δραματουργία και σκηνοθεσία Μαρίας Μπρανίδου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου.

Την σπουδαία, σχολαστική και ουσιαστική δουλειά τόσο της δασκάλας μας όσο και των μαθητών της διαπίστωσαν τα 172 άτομα που παρακολούθησαν την παράστασή μας και εξέφρασαν αυτή τους τη διαπίστωση με την προσήλωσή τους για σχεδόν δύο ώρες αφενός και με το θερμό παρατεταμένο τους χειροκρότημα κατά το πέρας αυτής αλλά και με τα επαινετικά τους σχόλια αφετέρου.
Έντονες συγκινήσεις και εσωτερικό προβληματισμό προκάλεσαν οι ερμηνείες των δέκα ηθοποιών μας στην συντριπτική πλειοψηφία του κοινού που τους παρακολούθησε.

Ευχαριστούμε πολύ πρωταρχικά τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ. Μάνο Ελευθερίου για την ευκαιρία που έδωσε στην θεατρική μας ομάδα να συμμετάσχει στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μαργαρίτα Μανδηλαρά και τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Πέτρο Μαγκανάρη.
Θερμές ευχαριστίες στην Μαντώ Ακρίτίδη για την ατμόσφαιρα που έφτιαξε χαρίζοντας μας όμορφες γνωστές μελωδίες στο πιάνο κατά λίγο πριν την έναρξη της παράστασης όπως και την Marmelina για τα υπέροχα κεράσματα.
Ευχαριστούμε επίσης:
- την Εύα Δέτσικα, την Αθηνά Λαμπρίδη, τον Βασίλη Κόκλα και την Μαρίνα Σαμαρά για την βοήθεια τις λίστες των κρατήσεων.
- τις Ελένη Παπαϊωάννου, Χριστίνα Χριστοφή και Σοφία Κορρέ για την επιμέλεια των προγραμμάτων.
- την Στέλλα Πότση για τις κομμώσεις.
- την Ευαγγελία Καπογιάννη για το μακιγιάζ και για την σημαντική της βοήθεια πριν ξεκινήσει η παράσταση, αλλά και για όσα ακόμα συνέβαλε να βελτιωθούν τις τελευταίες μέρες.
- τον Γιώργο Καλόξυλο για τις σκηνοθετικές του πινελιές.
- την Μαρία Χατζηθεοδώρου γα όλη την συμπαράσταση της στις πρόβες
- την Ρόζα Καρρά που για να διασφαλίσει το απροσπέλαστο της εισόδου, με το πέρας της έναρξης, ΔΕΝ είδε την παράσταση.
- τον Γιάννη Κυριακόπουλο για τον φωτισμό
- την Κατερίνα Χριστοδούλου υπεύθυνη του χώρου για τον χειρισμού του ήχου και γιατί έκανε ότι περνάει από το χέρι της για να μας εξυπηρετήσει σε ότι χρειαστήκαμε
- τον Δημήτρη Κάβουρα για την ανθοδέσμη
- τον Νικήτα Καστή για την ιδέα του μουσικού θέματος (" carol of the Bells by Tomme Profitt)
- Τον Χρήστο Καλαϊτζή για τις υπέροχες φωτογραφίες
- την Μαργαρίτα Ζωρογιαννίδη για την επιμέλεια των περισσότερων σκηνικών, και τους Νάσο Νικολογιάννη και Ευάγγελο Μπαζιώτη για την ευγενική παραχώρηση σκηνικών αντικειμένων


- ΟΛΟΥΣ τους ηθοποιούς για την επιμέλεια των κουστουμιών αλλά κυρίως γιατί έδωσαν το καλύτερό τους και ξεπέρασαν τον εαυτό τους και τις προσδοκίες τους.
Αυτοί είναι (με σειρά εμφάνισης) οι:
Γιάννης Μουρελάτος
Ηλιάνα Μπαζιώτη
Ξένια Ξηροκώστα
Δημήτρης Κάβουρας
Κωστούλα Τσαρδούνη
Νικήτας Καστής
Ελευθερία Νταλάκου
Ελένη Παπαϊωάννου
Έφη Ζαφείρη
Μαργαρίτα Ζωρογιαννίδη


Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Ενημερώνουμε πως την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στη μία το μεσημέρι ξεκινάει νέος κύκλος μαθημάτων.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί ρωτήσει περισσότερες πληροφορίες για να ενταχθεί στην ομάδα.

Τέλος ένα ΠΕΛΩΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ στην Μαρία Μπρανίδου που είχε την γενική επιμέλεια όλων των παραπάνω, που καταφέρνει μέσα από τη δραματουργία αλλά και όλες τις γνώσεις και το ταλέντο της να μεταμορφώνει τους μαθητές της. Ευχαριστούμε για τα σχεδόν 4 χρόνια που δίνει κάτι παραπάνω από το όλο της, για τις ατελείωτες ώρες της, για την αισθητική της, το αίσθημα φροντίδας και ευθύνης που εκφράζει για την ομάδα της και γενικά την άψογη δουλειά της!

Για φωτογραφίες από την πρόβα:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.3151107184906710&type=3

Φωτογραφίες

Άλλα άλμπουμ:

wholesale air max|cheap air jordans|pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| bombas inyeccion|cheap jordans|cheap sneakers|wholesale jordans|cheap china jordans|cheap wholesale jordans|cheap jordans|wholesale jewelry china|wholesale jerseys