Albums

Και φωτογραφίες

κόψε και μοίρασε ...

κόψε και μοίρασε ...

Πληροφορίες:

  • 21-1-2018

Λεπτομέριες

Την Κυριακή 21/1 ο Αντιπρόεδρός μας Βαγγέλης Σκανδάλης έ-κοψε και μοίρασε την πίτα για το ΔΣ και τους δασκάλους μας και ο δημητρης σχιζας έφτιαξε και έκοψε τα υπόλοιπα 300 λευκοσοκολατοεπικαλυμμένα καρυδοκομμάτια !

Στην Πάρνηθα στην αίθουσα "Αίγλη", με πολλά πλατιά χαμόγελα, με λαμπέροχες παρουσίες, εκλεκτούς μουσικάντηδες, εξαιρετικούς προσκεκλημένους - φίλους, άφθονο κρασί και ατελείωτους χορούς έλαβε χώρα η έκτη κατά σειρά κοπή της πίτας του εργαστηρίου μας!

Μετά το διαμελισμό της στρόγγυλης πίτας οι Eva Detsika, Hliana Mpaziwth και Souzana Baziwth παρουσίασαν σύντομα και ελκυστικά μέρος της δουλειάς τους ... Το πλούσιο σε ποικιλία φαγητό του χώρου ήρθε να μας κλείσει τα ανοιχτά στόματα. Η ορχήστρα του Manolis Papadomarketakis με τον ίδιο στο τραγούδι, στην αχλαδόσχημη Κρητική βροντόλυρα και στην επιμέλεια του ήχου, ξεκίνησε να παίζει αγαπημένες "έντεχνες" μελωδίες και μας ξε-σήκωσε με κρητικά ακούσματα. Παρέα του ο Lefteris Fragioudakis και ο Apostolos Aoritis στα λαγούτα και στις φωνές!

Ο Kostas Fotiadis και ο Fotis Kozirakis μας μετέφεραν στον Πόντο για μία ώρα και ο Kostantinos Liondos μας έφερε για αρχή στην Μακεδονία και μας κατέληξε την Ήπειρο της καταγωγής του. Κάπου εκεί ανέλαβε τραγουδιστική δράση ο Petros Androutsopoulos ενώ από πρίν μας είχε γεμίσει με τις δοξαριές του ο Konstantinos Georgoulis, ο οποίος παίρνοντας μουσική σκυτάλη μας, θαλασσοταξίδεψε σαν καλός Σιφνο- καπετάνιος ! Τα κρουστά έκρουε και τους ρυθμούς ρύθμιζε ο μωραϊτης Αντρέας Νιάρχος ώσπου να τον αντικαταστήσει ο πολυπράγμων της λαογραφίας Βασίλης Οικονόμου (ώστε να μπορέσει να φυσήξει τις φλογέρες του). Με την άφιξη του γνήσιου πελοποννησιακού κλαριντζή Kostas Giannakopoulos η κομπανία μας, πήρε σταδιακά άλλη μορφή και οι δημοτικοί μας φίλοι χόρτασαν δημώδη άσματα και λεβέντικα χορευτικά τσακίσματα.

Την Θράκη που λατρεύουμε αφήσαμε στο τέλος και αφού απολαύσαμε και στην "κλωστρική" χορευτική δεινότητα του Manolis Papadomarketakis, δίχως ανάσα τον κάτσαμε να μας "εγκιβωτίσει" και να μας τελέψει από εκεί που μας ξεκίνησε ...

Τι καλά το λέει το αηδόνι! ! !

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο δάσκαλος Grigoris Grigoriou, η πρόεδρος Litsa Soulele και μέλη του αδελφού μας συλλόγου @[552732128073690:274:«Ο Μόλυβος»\: Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων] , το χορευτικό της Κάτω Κηφισιάς με τη δασκάλα του Κατερίνα Τσιάμα,χορευτές απο το ΛτΕ Ν.Ιωνίας και το κεντρικό, από το Κέντρο Ελληνικής Τέχνης, από τον σύλλογο Άγριτών Γαλατσίου, η Xριστίνα Σακκά απο το Σύλλογο Επινιανών, από τους Δόλοπες, η Δημοτική σύμβουλος της Κηφισιάς Χριστίνα Τσιάμα, (ο δικός μας φίλος δημοτικός σύμβουλος Βασιλης Δερεδινης κωλύοταν και έστείλε τις θερμότερς ευχές του), η Maria Loulaki από τους Κρήτες Γαλατσίου και την ΧΟΦ, μέλη από όλες της δραστηριότητες του εργαστηρίου μας, ενώ για το τέλος άφησα τα τέσσερα φωτεινά χαμόγελα που έφτασαν από την Λειβαδιά ( Poppy, Maria, Λίζα, Έφη )!

Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά τον Μανώλη Παπαδομαρκετάκη που ασχολήθηκε τόσο σχολαστικά σαν να πρόκειτο για το δικό του συλλογο, τον Andreas Niarhos που συνέβαλε τα μέγιστα στις ορχήστρες, την υπέροχη Alexandra Kontogiannakou για τις υπέροχες φωτογραφίες (κάποιες λίγες που δεν είναι υπέροχες απλά δεν είναι δικές της) και τους δωροδότες μας για τα 223 νοστιμότατα δώρα τους.

Φωτογραφίες

Άλλα άλμπουμ:

wholesale air max|cheap air jordans|pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| bombas inyeccion|cheap jordans|cheap sneakers|wholesale jordans|cheap china jordans|cheap wholesale jordans|cheap jordans|wholesale jewelry china|wholesale jerseys